Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
3 Maj 2020 - 9 Maj 2020

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 3 Maj 2020 - 9 Maj 2020 dhe në vendin e parë ngjitet 50 pozicione kënga “Lassmal” nga Mozzik. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Freestyle (Diversitet)” - Don Xhoni (Pozicioni 17), “Prita” - Butrint Imeri (Pozicioni 18), “Na Nah” - Dren & Fuego (Pozicioni 19), “Kthehu” - Skerdi (Pozicioni 21). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Fly” - Rina (+98 pozicione), “Ty” - Yll Limani (+92 pozicione), “Engjej” - Yll Limani (+88 pozicione), “Mos U Dorzo” - Stresi (+76 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2020