Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
7 Nëntor 2021 - 13 Nëntor 2021

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 7 Nëntor 2021 - 13 Nëntor 2021 dhe në vendin e parë gjejmë një hyrje të re, e cila katapultohet kështu direkt e në krye të renditjes. Bëhet fjalë për këngën “Gjuj Per To” nga Don Xhoni & Loredana. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Gjuj Per To” - Don Xhoni & Loredana (Pozicioni 1), “Mia” - Rina (Pozicioni 5), “Ruf Mich An” - Bardhi (Pozicioni 14), “M'fal” - Bardhi (Pozicioni 19). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Duaje Atdheun Tend” - Erza Muqoli (+88 pozicione), “Favela Polizei” - Matolale (+84 pozicione), “Me Flamurin Ne Zemer” - Turgut Ozal Collage (+72 pozicione), “Qa Din Ti” - Melinda (+69 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2021