Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
26 Dhjetor 2021 - 1 Janar 2022

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 26 Dhjetor 2021 - 1 Janar 2022 dhe në vendin e parë ngjitet 9 pozicione kënga “Era” nga Sant & Marly. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Sekret” - Ronela Hajati (Pozicioni 3), “Pijetore” - Tayna & Cricket (Pozicioni 5), “Theje” - Alban Ramosaj (Pozicioni 17), “Love Of Mine” - Dj Geek (Pozicioni 20). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Leje” - Ronela Hajati (+125 pozicione), “Xheloze” - Skerdi (+120 pozicione), “Oj Hane” - Muharrem Qena (+107 pozicione), “Kur Ta Ktheva Kosov Shpinen” - Afrim Muçiqi & Gold AG (+97 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2022