Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
8 Janar 2023 - 14 Janar 2023

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 8 Janar 2023 - 14 Janar 2023 dhe në vendin e parë gjejmë një hyrje të re, e cila katapultohet kështu direkt e në krye të renditjes. Bëhet fjalë për këngën “Nafije (Remix)” nga Dj Geek. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Nafije (Remix)” - Dj Geek (Pozicioni 1), “Prap T'thirri” - Gjesti & Albos (Pozicioni 2), “Iku Buzza” - Cllevio Serbiano (Pozicioni 5), “Meteor” - Finem (Pozicioni 12). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Nje Macok Camarok” - Këngë Për Fëmijë (+96 pozicione), “Rrak Tak Tak” - Eri Qerimi & Landi Roko (+85 pozicione), “Ne Erresiren E Nates” - Andi Shkoza (+79 pozicione), “Rreth Pemës Po Këndojmë” - Besa (+69 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2023