TEKSTESHQIP

Vani
Haku Im
Lyrics

Zemra ime nga ke humbur
nuk me merr me si me par
me dhe ndjenjen me te bukur
lamtumiren per tme vrar
kembet prap atje me cojn

ne vendin ku u pam
aty ku dashnin premtuam
aty vetem un jam...

REF.:
Ku do qe te jesh ty kam me tzan
kam me tzan ty haku im
dhe nese ta fal nuk ke shpetim
e ke dit sa shum te du
te du te du e ke dit sa shum te du
te du te du...

Zemra ime sme mbajn kembet
me nje tjeter un te pash
dashuria sesht e poshter

por njeriu qe ja dhash
kembet prap atje me cojn
ne vendin ku u pam
aty ku dashnin premtuam
aty vetem un jam...

REF.:
Ku do qe te jesh ty kam me tzan
kam me tzan ty haku im
dhe nese ta fal nuk ke shpetim
e ke dit sa shum te du
te du te du e ke dit sa shum te du
te du te du...