TEKSTESHQIP

West Side Family
Hou Cike
Lyrics

Hou-hou-hou
Hou çike
Au çike-çike-çike
çike,luje-luje-luje
Obo-bo-bo

Sot esht festa
unë i kam 2 ftesa
je dhe ti baby i bukur
me të gjitha te vërtetat
me të gjithë që duan shumë,
natën me ty ta kalojnë
të shikojnë, të veshtrojnë
asnjë fjalë nuk po guxojnë

Se ti di ti vesh në faj vetëm me 1 shikim
je në qendër te vemendjes, je shpirti im
qe të ka krijuar Zoti nga ëndërrat e mia (HOU)
mëndët e mia më shkatërroi fantazia
Ty të kem një natë, një mijë netë me ke vajzë do
shpirti im shumë te do, trupi im të dëshiron
Më shumë më shton kureshtjen kur ftohte më refuzon
me bisht të syrit më shikon, prapë hormonet mi harbon
eh, te dua shumë, po të pyes a me do ti?
Që rimelin të ta heq, buzekuqin të ta fshij
Pastaj unë e ti, natë e gjatë ne një shtrat
duke i zbuluar njëri-tjetrin te fshehtat tona pak nga pak
drita qetësin ta thyente
dëshirë e ndonjë britme

Hou Hou Hou Hooou..

Hou çike, hou çike, hou çike, hou çike..

(Ref)

Hou çike çike luje nga një çike
hou luje belin çike nga një çike
hou çike çike luje belin çike
hou nga një çike

Hou çike çike luje nga një çike
hou luje belin çike nga një çike
hou çike çike luje belin çike
hou nga një çike

Sa me pëlqen,mënyra se si ti kercen
sa me pëlqen mënyra jote si defren
sa me pëlqen se si ritmin ti e ndjen
sa me pëlqen mua

Sa me pëlqen,mënyra se si ti kercen
sa me pëlqen mënyra jote si defren
sa me pëlqen se si ritmin ti e ndjen
sa me pëlqen mua

Hou çike cike luj luj çike..
çike.. ça i pëlqen kësaj çike?

Mënyra, venger njerëzitë i shikon
mënyra jote sexy tangat expozon
floket e tu te gjata qe me eren ngaterrohen
një mijë fantazi me ty flene edhe zgjohen

Hou

Ti e di sa do doja të të kisha
i fshehtë në dhomën tënde i padukshëm të isha
oh këmisha, me gjunjët e prisha
dhe mbulesa jote e fundit të kalonte nëpër gishta
Po kur më kalon afër, oh sa shumë më turbullon
më shkakton emocion, çdo hormon ma ngacmon
duket beli yt i hollë shumë eksravagante
sillesh arrogante për te qenë interesante
Por ndryshe më shfaqesh orët e vona kur dëfrehesh
nga pasjonet e ethshme ti shpirti im rrembehesh
psherëtima oh nga zjarri yt me dilte ohooo...çike çike

Hou çike çike luje nga një çike
hou luje belin çike nga një çike
hou çike çike luje belin çike
hou nga një çike

Hou çike çike luje nga një çike
hou luje belin çike nga një çike
hou çike çike luje belin çike
hou nga një çike

Sa me pëlqen,mënyra se si ti kercen
sa me pëlqen mënyra jote si defren
sa me pëlqen se si ritmin ti e ndjen
sa me pëlqen mua

Sa me pëlqen,mënyra se si ti kercen
sa me pëlqen mënyra jote si defren
sa me pëlqen se si ritmin ti e ndjen
sa me pëlqen mua..


Sa me pëlqen.. mënyra seksi
sa me pëlqen.. mënyra jote
sa me pëlqen se si
sa me pëlqen mua..

Sa me pëlqen.. mënyra seksi
sa me pëlqen.. mënyra jote
sa me pëlqen se si
sa me pëlqen mua..

Hou çike çike luje nga nje çike..
..Sa me pelqe mua..

DËRGOI: