TEKSTESHQIP

Xheni
Dashni
Lyrics
(Feat. Mandi)

Ti falëm o shpirt dashni sa ti ke dashni
Je një në një milion veç ti për mu po bon

Kam unë një zemër që digjet për ty
Jo nuk du tjetër Se perfekt zemër je ti për mu
Kam nevojë për frymën tënde sot
Po du me t'pas un shpirt se të kam unë dritë

Ti falëm o shpirt dashni sa ti ke dashni
Je një në një milion veç ti për mu po bon

Kam unë një zemër që digjet për ty
Jo nuk du tjetër Se perfekt zemër je ti për mu
Kam nevojë për frymën tënde sot
Po du me t'pas un shpirt se të kam unë dritë

Ti falëm o shpirt dashni sa ti ke dashni
Je një në një milion veç ti për mu po bon
INFO
Ky krijim muzikor u paraqit para publikut i punuar artistikisht edhe me klip muzikor, të cilin e krijoi Chill Pro. Videoklipi u publikua me datë 4 Dhjetor 2018. Melodia dhe orkestrimi është marrë përsipër nga Albert Sula.