TEKSTESHQIP

Ylli Baka
Per Shum Vjet Gezuar
Lyrics
(Feat. Gent Hazizi)

Kam një këngë për të kënduar
Mijëra njerëz për të uruar
Te gjithe me gota ne duar
Hajde për shumë vjet gezuar
(x2)

O moj nëna Shqipëri
Gëzuar vitin e ri
Shendet edhe mbarësi
Çdo familje çdo shtëpi
(x2)

Hajde për shum vjet Gezuar

DËRGOI:
INFO
Një klip ndikon tek suksesi, ndaj materiali muzikor vjen para një audience më të gjerë i përpunuar bukur edhe me anë të një videoklipi, i cili u publikua me datë 22 Dhjetor 2017. Autor i melodisë dhe orkestrues i këngës është Klodian Qafoku, teksa për këtë këngë ka punuar tekstin Arben Duka.