TEKSTESHQIP

Ylli Baka, Parodistet E Vlores & Artur Dhamo
Larte E Poshte Ne Skele
Lyrics

Ngrehu moj mamude, ngrehu te keqen eee
Se kane ardhur kru moj krushqit te te marrin eee
Ngrehu moj mamude, ngrehu te keqen eee
Se kane ardhur kru moj krushqit te te marrin eee
E ngrehu moj nene, ngrehu te keqen eee
Se jam e semu semure e po dergjem eee

Ngrehu o moj nuse, ngrehu te keqen eee
Po te presin kru moj krushqit prapa deres eee
E Ngrehu moj nuse ee,ngrehu te keqen eee
Po te presin kru moj krushqit prapa deres eee
Ngrehu o moj nene, ngrehu te keqen eee
Korba jam semu semure,dot nuk ngrihem eee

E lart e poshte ne skele, e lart e poshte ne skele moj me don karoncine
Oh lart e poshte ne skele, e lart e poshte ne skele moj me don karoncine
Eh ne gryke te posit, ne gryke te pusit moj ma shtroje avlline
Eh ne gryke te pusit, ne gryke te posit moj ma shtroje avlline

Ah shih se cme rri, ah shih sec me kishe moj sulo bojaxhi
Ah shih se cme rri, ah shih sec me kishe moj sulo bojaxhi
Emrin sec ta thojne, emrin sec ta thoshin moj zonja Katerin
Emrin sec ta thojne, emrin sec ta thoshin moj zonja katerin

Ref: (2x)
Te ullinjte ne Panaja
Aty vinte vasheza
Djali dy fjale se ci tha
Qenke rritur marshalla
Me bisht te syrit se pa
Do te marr e sbej shaka
Pritem te rritem dhe ca
Keshtu thonte neneja

Ref:2x
Te shkallet ne Kuzbaba
Shkonte vinte vasheza
Kaninioti se ce pa
Po ku humbe o pasha
Erdha te te them dicka
Fol o djale mos bej shaka
Atje lart ne Kuzbaba
Bekimin zoti ua dha

DËRGOI:
INFO
Ky materiali muzikor vjen tek audienca i përpunuar me profesionalizëm me anë të një klipi muzikor, për të cilin u përkujdes MAX Production. Ky videoklip u publikua me datë 3 Tetor 2020. Kënga vjen me tekst nga Afrim Agalliu, ndërsa produksionin e realizoi Klodian Qafoku.
Renditja:
Top 200