TEKSTESHQIP

Axhesjo
Nenat
Lyrics
(Feat. Soni Beratit)

Ju jeni xheneti jon
ju jeni parajsa jon
Jeni drita syve ton
o ju rujt i madhi zot


Nenat sa i ke gjall zoti te na i fal
Thun fjal te embla dhe puthi ne ball

Nenat sa i ke gjall zoti te na i fal
Thun fjal te embla dhe puthi ne ball


Ndoshta t'kam merzit nan
A ma bon hallall coj duart
Nga qielli zoti te me fal

Ref
Ju jeni xheneti jon
ju jeni parajsa jon
Jeni drita syve ton
o ju rujt i madhi zot

DËRGOI:
INFO
Asgjë nuk iu la rastit, prandaj ky produkt muzikor vjen i finalizuar i realizuar nga ana vizuale edhe me një videoklip muzikor, produksionin e të cilit e punoi TheDirectorEXH. Ky videoklip u publikua më 17 Korrik 2020. Për këngën kanë punuar në bashkëpunim kompozitorët Soni Beratit & Zani Loca, autor i fjalëve të tekstit rezulton të jetë Soni Beratit, orkestrues i këngës është Samuel Kodra, ndërsa për produksionin punoi Es Records.