TEKSTESHQIP

Bleona
Qejfin Gruas Mos Ia Prish
Lyrics

Hej hej
mirë e di
ti do nuse për shtëpi
gjithmonë kshtu ka qenë zakon
gruja burrin e dëgjon
ti ti nuk e di
modë e re ka dal tani
një gjë duhet me mësu
gili vili s'ka me mu

Ref:
Na e hëna ne te shtune
ay'ya'ya yayaya
ne dark ligjin e bej un
apapapaapa
po ta jap sot një premtin
ay'ya'ya yayaya
po u lodhe shpirti im
të dielen ta lejm pushim!

Ti ti mirë ta dish
qejfin gruas mos ja prish
po ja prishe qejfin gruas
100 fish do ta paguash
po po ti vendos
vet firmos dhe vetë vulos
veq te dal pas oren dhjet
ta dish vulen e kam vet

Ref:
Na e hëna ne te shtune
ay'ya'ya yayaya
ne dark ligjin e bej un
apapapaapa
po ta jap sot një premtin
ay'ya'ya yayaya
po u lodhe shpirti im
të dielen ta lejm pushim!

Ref:
Na e hëna ne te shtune
ay'ya'ya yayaya
ne dark ligjin e bej un
apapapaapa
po ta jap sot një premtin
ay'ya'ya yayaya
po u lodhe shpirti im
të dielen ta lejm pushim!

DËRGOI:
INFO
Kompozimin dhe orkestrimin e kreu Edi Balili, teksa autorë të tekstit janë Armand Trebicka & Jorgo Papingji.