TEKSTESHQIP

Butrint Imeri & Ermal Fejzullahu
Për Një Dashuri
Lyrics

[Butrinti:]
Pse më bën të vuaj unë?
Dhe të shkrihem për një dashuri
Dhe t'lutem dhe t'lutem për ty
Pse më bën me lotë në sy
Ndonse lotët nuk i meritoj
K'to netë të gjata si ti kaloj?

[REF. Ermali:]
Ti që sot je me tjetërkënd
Dhe shumë ëmbël ti i buzëqesh
Gjersa unë pas teje
dua dhe s'dua t'vdes për një dashuri

[Butrinti:]
A e harrove kët' dashni?
Tash çdo natë m'ki bo me pi
Ti lakmove n'pasuni-ni-ni (oh oh)
Shumë shpejt tjetrën ti e dashte
Vonë o tash mi kthy ça pate
Zemra akull s'don ma falje, ma falje

[Ermali:]
Netët e gjata tash ku mbetën?
Ndenjat tona krejt u tretën
A ki ma dashni? S'po du me dit
Se për ty s'du me ni
Jo n'jetën tem ma vend nuk ki

[REF. Butrinti:]
Ti që sot je me tjetërkënd
Dhe shumë ëmbël ti i buzëqesh
Gjersa unë pas teje dua
s'dua t'vdes për një dashuri

[REF. Ermali:]
Ti që sot je me tjetërkënd
Dhe shumë ëmbël ti po i buzëqesh
Gjersa unë pas teje du...

[Bashkë:]
Dua të vdes
Unë dua të vdes

DËRGOI: