TEKSTESHQIP

Cricket & Numen
Kthema Kohen (Remix)
Lyrics

Kthema zot
Kthema kohen
Dua ta takoj
T'lutem zot
edhe niher dua ta perqafoj
ti them se nuk kam ndryshu
ti them se nuk e kam harru
ti them se ende e du
dhe me shum e du...x2

DËRGOI: