TEKSTESHQIP

Cricket & Numen
Me Fal (Remix)
Lyrics

Më fal, të lutem më fal
Që nga vetja s'të ndaj
Ti e din se jam pa faj
Më fal, të lutem më fal
Që nuk mundem të ndryshoj
Të jetoj e të t'harroj

[REF.:]
Më fal, të lutem më fal
Që nga vetja s'të ndaj
Ti e din se jam pa faj
Më fal, të lutem më fal
Që nuk mundem të ndryshoj
Të jetoj e të t'harroj

Që nuk mundem të ndryshoj
Të jetoj e të t'harroj

Nëse fjalët s'kanë kuptim
Më e mirë është heshtja
Nëse loti është i rrem
Njësoj është dhe buzëqeshja (buzëqeshja)
Nëse fati asnjëherë
Nuk na ndan as na bashkon
Sot e përgjithmonë, ka dicka që nuk ndryshon
Sot e përgjithmonë, ka dicka që nuk ndryshon

[REF.:]
Më fal, të lutem më fal
Që nga vetja s'të ndaj
Ti e din se jam pa faj
Më fal, të lutem më fal
Që nuk mundem të ndryshoj
Të jetoj e të t'harroj

DËRGOI:
INFO
Për muzikën e këngës ka punuar kompozitori Nexhat Mujovi (Wirusi), ndërsa autor i tekstit rezulton të jetë Fatmir Muja.