TEKSTESHQIP

David Dreshaj
Ta Fala
Lyrics

Ty s’po ta nin për mu,
Veq je tu m’lon me prit,
A e din sa m’ke mungu,
E ty so tu ta ni,
Kurr s’ko me ta harru,
Ni dite ko me ta kthy,
A veq tem kishe dasht,
Si un ty,

[REF.:]
Ty ta fala - la - la,
Edhe zëmrën,
Ty ta fala - la - la,
Mere, mere,
Krejt ti fala - la - la,
Mere zëmrën,
Ty ta fala - la - la,

Ti kom jep qa ke dasht,
Krejt i ke pas,
Ti sma ke dit, ani nasht,

Po mu sun m’mat,
Si ngoj unë fjalt,
Jom msu edhe helm edhe mjalt,

Kush e pati fajin mir e din ti,
Nale nale vajin s’du me ni hiq,
Qa ke bo oj zëmër mir e din ti,
E din ti, e din ti,

E tash ti krejt meri shko,
Jo tash ti sëm meriton,
Nuk je mo my love,
Se krejt i pate rrëna,

[Verse3]
Ty s’po ta nin per mu,
Veq je tu m’lon me prit,
A e din sa m’ke mungu,
E ty so tu ta ni,
Kurr s’ko me ta harru,
Ni dite ko me ta kthy,
A veq tem kishe dasht,
Si un ty,

[REF.:]
Ty ta fala - la - la,
Edhe zëmrën,
Ty ta fala - la - la,
Mere, mere,
Krejt ti fala - la - la,
Mere zëmrën,
Ty ta fala - la - la,

Si bi pishman?
Ta jepi total,
Kët zëmër veq mere, ty ta kom fal,
Tu vrapu mas teje u bonëm skandal,
Nuk je mo my bejbe? ajo osht rrën...

A menon ti,
Kush ka me t’thon ty chikita,
Me mu e ke pas bella vita,
E du, po ajo po bon tripa,
Shum ego, shum ego, ego...

E tash ti krejt meri shko,
Jo tash ti sëm meriton,
Nuk je mo my love,
Se krejt i pate rrëna,

[REF.:]
Ty ta fala - la - la,
Edhe zëmrën,
Ty ta fala - la - la,
Mere, mere,
Krejt ti fala - la - la,
Mere zëmrën,
Ty ta fala - la - la,
INFO
Për të rritur aspektin kreativ, ky produkt muzikor është finalizuar para shikuesve i përpunuar me mjaft shije edhe me anë të një klipi muzikor, video produksionin e të cilit e punoi Imagine Films. Videoklipi u publikua me datë 30 Prill 2021. Autorë të vijës melodike dhe autorë të tekstit rezultojnë të jenë Tonic & Denk, autorë të orkestrimit janë Fatjon Miftari, Tonic & Dj Bannzz, ndërsa produksioni është një krijim nga Panda Music.