TEKSTESHQIP

Elvana Gjata
Beso
Lyrics
(Feat. 2po2)

[Elvana:]
S'mundem të shoh, s'mundem të prek unë jo
Uooh, vetëm një moment mjafton dhe mekem
Një letër nga ty lexoj,
o-o-oh mes lotësh bëhem e fortë.
(A-Ha) Shumë po du me t'pa,
nuk e di se sa sa kjo do vazhdojë.
(A-Ha) Shumë po du me t'pa
nuk e di se sa sa...
Duro shpirti im, e ke dashurinë
Gjeje pak besim mbi të gjitha ti.

[2Po2:]
Yeah... Thuj Mirdita Djalit t'keq edhe një herë,
once again... I'm a hustler, I'm a hustler baby
Nuk e kam hiç t'lehtë,
po m'dridhet dora me ja nis me shkru kët letër
Sigurisht që planet mbetën stand by për naj here tjetër.
Nuk e di pse ndjenjat për ty rriten n'kto 10m²
Jam ka du me t'pa,
jam ka du me t'prek,
Jam ka du me t'pas n'dorë
Se o ka m'mungon zoni yt,
aroma dhe flokët e gjata.
Garant as ti nuk e ke t'lehte,
pa mu netët i ki t'gjata
Po menoj ja vlen me vujt,
po menoj ja vlen me prit
Po menoj që sfidat për me kon
bashkë na dy kryhen një ditë.

[Elvana:]
(A-Ha) Shumë po du me t'pa,
nuk e di se sa sa kjo do vazhdojë.
(A-Ha) Shumë po du me t'pa
nuk e di se sa sa...
Duro shpirti im, e ke dashurinë
Gjeje pak besim mbi të gjitha ti.

[2Po2:]
Une e di se pret prej meje me t'kërku falje sot
Problemet e mia n'jetën tonë kanë pru dhimbje e lot
A e din pse e maj kryt nalt
kur e di se ty t'kam krah t'forte
Ti e din ça pres unë prej teje
vazhdo e qëndro e fortë
Cuz' I've been hustlin',
hustlin' mas lekve si i trent
Jam ka du me t'pa,
nuk e di se sa duhet me prit at moment
Po menoj ia vlen me vujt
Po menoj ja vlen me prit
Po menoj që sfidat për me kon
bashkë na t'dy kryhen një ditë

[Elvana:]
Duro shpirti im, e ke dashurinë
Gjeje pak besim mbi të gjitha ti.
Duro shpirti im,
beso nuk kam asnjë tjetër
që e do, që e du më shumë se ty...

DËRGOI: