TEKSTESHQIP

Fatmir Sufa
1 Shans
Lyrics
(Feat. Albërije Hadërgjonaj)

(Alberia:)
Baybe jo nuk je ti i vetmi
un kam 100 pas veti
afer don mem pas
afrohu pak nga pak ti mundohu
easy nuk eshte provohu
mbase ta jap 1 shans

(Fatmiri:)
Ani ani o ma e mira
je e bukur krejt e dina
zemer belin kur e dredh
je shum in sa m pelqen (2x)

(Alberia:)
Zemer jo s ki me gjet 1 tjeter
se jam e vetmja femer
qe t boj me u ndi shum high
afrohu pak nga pak ti mundohu
easy nuk eshte provohu
mbase ta jap 1 shans

(Fatmiri:)
Ani ani o ma e mira
je e bukur krejt e dina
zemer belin kur e dredh
je shum in sa m pelqen (2x)

(Alberia:)
Mbase ta jap 1 shans

(Fatmiri:)
Ani ani o ma e mira
je e bukur krejt e dina
zemer belin kur e dredh
je shum in sa m pelqen (2x)

DËRGOI:
INFO
Në mënyrë që impakti të jetë sa më i natyrshëm, ky krijim muzikor u bë i disponueshëm tek fansat i punuar me videoklip, produksionin e të cilit e punoi MAX Production. Ky videoklip u publikua më 7 Dhjetor 2018. Për muzikën dhe për orkestrimin u përkujdes Alban Furtuna, teksa këngës i janë përshtatur vargjet nga Fatmir Sufa & Gussi (Glaugus Furtuna).