TEKSTESHQIP

Kastro Zizo & Elinara Shehu
Porno Days
Lyrics

Kastro Zizo
Welcome to the red line
jam i besuar i zotit
Provokator sot i joti
mos u meso ti te humbesh
esht vec fillimi prej shundesh
do dali gjaku i nxire i thar i tretur ne verejtje
por ne porno figur analfabet i dhunuar
me nje flamur te kenduar
ti hapi syt edhe thuaj
kerkoj te drejten ne duar
mos e kursej e limituar
nga drit e djellit privuar
You're fucking pussy i dhunuar
ti hajde mere ne duar, duar

Elinara Shehu
Hey ladies and this bitch
a'ma show you how to get
everybody up and down
a' ma show you right now
as i go in the club
A'ma givit to you in the first place
A'ma put it down
A'ma leave it out
brakeing every body no
i will never wanna stop
if you wanna make a muve
i'll brake it as youu

X2
Move bitch
dont call me bitch

Move bitch
a'ma makeing hits

move bitch
A'ma makeing lasts

Kastro zizo
I sapo ardhur ne bot
me syt e mbushur me lot
mos i beso nje femije
qe lidhet fort pas nje Dije
ne plikataka kritike
atje ku nisi kjo shqipe
krevate mbushur me qyqe
me syt e ndezur per gjyqe
pornofigon tejkaloje mendimin
profet i veshur me trajta me tulipanin e gezimit
pornofigon nje familje pijanecin e rradhes
dhe keshtu me rradhe
erdhi salla e operimi i kohes

X2 Elinara Shehu
Hey ladies and this bitch
a'ma show you how to get
everybody up and down
a' ma show you right now
as i go in the club
A'ma givit to you in the first place
A'ma put it down
A'ma leave it out
breaking everybody no
i will never wanna stop
if you wanna make a move
i'll brake it as you

X2
Move bitch
dont call me bitch

Move bitch
a'ma makeing hits

move bitch
A'ma makeing lasts