Thënie Për Trishtim

Thënie Për Trishtim

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nëse je i trishtuar e do të doje të vdisje, mendo për atë që po vdes e do të donte të jetonte.
  Jim Morrison aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Mundohuni të jetoni në mënyrë të tillë që vdekja juaj të hidhërojë edhe shoferin e makinës funebre.
  Mark Twain aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kujtimi ka çaste agonie të hidhura.
  Autor I Panjohur aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Melankolia është gëzimi i të qenët i trishtuar.
  Viktor Hugo aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Në fatin e secilit njeri mund të ketë një fund të botës enkas për të. Quhet dëshpërim.
  Viktor Hugo aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Pas çiftëzimit secila kafshë është e trishtë.
  Aristoteli aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Trishtimi nuk është për kafshët, por për njerëzit. Por nëse njerëzit e vuajnë tepër, kthehen në kafshë.
  Miguel de Cervantes aforizma
 • 2021-10-22 19:01:22
  Mendja gabon, zemra vuan!
  Blerim Bytyçi aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Mjelmat nuk këndojnë kur vdesin nga trishtimi.
  Pablo Neruda aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Mos resht kurrë së buzëqeshuri, madje as kur je trishtuar, sepse nuk e di kush mund të dashurohet me buzëqeshjen tënde.
  Gabriel García Márquez aforizma
 • 2021-11-20 20:33:01
  Njerëzit,kur janë të mërzitur: Pinë alkol, duhan dhe drogë, duke menduar që mund t'ia largojnë merzinë. Por jo, ato ju dëmtojnë shumë!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2021-11-28 19:47:31
  Mërzija është një humbje kohe, që nuk të ndryshon asgjë. Të merr lumturinë dhe të pengon të ecësh përpara!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-02-11 23:16:11
  Ndjesia më e keqe është kur diçka po të vret përbrenda, por ty të duhet të hiqesh sikur s'ka ndodhur gjë!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-02-13 16:07:23
  Askush nuk vë re trishtimin tënd; Askush nuk vë re dhimbjen tënde; Askush nuk vë re lotet e tu; Por të gjithë shohin gabimet e tua!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-02-16 07:53:59
  Gëzimi e hidhërimi, shokë të pandarë. E ndjekin njeriun deri në varr.
  Lutfi Coka aforizma
 • 2022-06-23 15:08:26
  Kur dhimbja flet në kohët e foljes, ka gjithmonë një fole mirësie për ti shëruar plagët e saj...
  Adelina Pali aforizma
 • 2022-07-12 18:06:34
  Kur je Vetum e derdh lot, njeriu futet në tjetër botë. E kur dhimbja të mundon, loti vjen e të qetson.
  Naxhije Muhadri aforizma
 • 2022-10-19 10:34:35
  Ti nuk je pasagjeri i vetëm, ndaj treni i kohës nuk të pret.
  Teki Çarçani aforizma
 • 2023-04-02 08:24:29
  Çdo pjesë e trupit kur dhëmb, ka shërim, përveç  shpirtit!
  Adelina Pali aforizma
 • 2023-10-01 09:15:06
  Kur shkruajmë datëlindjet dhe datëvdekjet në gurët e varreve, kopjojmë saktësisht defterët e Perëndisë.
  Naim Dema aforizma