TEKSTESHQIP

Mandy & Mandi Nishtulla
Ku Ku
Lyrics

MANDI N

Ah Ku Ku Moj None None
None Mbyti Kjo Dashni Mbyti
Kjo Dashni A Edin Ca
M'Bone M'Bone M'Bone Mos Mem
Pa Asnji Ah Shokt E Mi. Ah Ku Ku
Moj None None None Mbyti Kjo
Dashni Mbyti Kjo Dashni A Edin Ca
M'Bone M'Bone M'Bone Mos Mem Pa
Asnji Ah Shokt E Mi

MAMDY

Jalla Moj Shajtane Tane Pritem Edhe
Pak Se Per Koken Tane Tane Shum
Mke Mbet Merak Se Ma More
Zemern Ti Ma Kalle Me Cakmak
Hajde Leni Llafet Kesaj Dashnije
Ti Vem Kapak. Dhe NjiQind Tjera
Ne Krah M’i Pas Asnjonen Nuk E
Kisha Dasht Ma Shum Se Ty Ma
Shum Se Ty Se Per Ty Ton Senet
I Lash Edi Shum MIre Per ty gjuj n’kallash
Pse m’bon Me Pi Ah Mori
Dashni

REFRENI MANDI N

Ah Ku Ku Moj None None None
Mbyti Kjo Dashni Mbyti Kjo Dashni
A Edin Ca M'Bone M'Bone M'Bone
Mos Mem Pa Asnji As Shokt E Mi.
Ah Ku Ku Moj None None None
Mbyti Kjo Dashni Mbyti Kjo Dashni
A Edin Ca M'Bone M'Bone M'Bone
Mos Mem Pa Asnji As Shokt E Mi

TEKSTI DY MANDY

Hajde Se Mke Bo Krize Hajde Tet pi Si
Viz Hajde Pash Ropt e Shpis Hajde
Hajde Hajde. Hajde Moj Monaliz
Hajde E Kesaj Dashnis Ta Bojm Nji
Analiz Hajde Hajde. Dhe Njiqind
Tjera Ne Krah Mei Pas Asnjonen nuk E Kisha dash
Mo Shum Se Ty Mo Shum Se Ty
Se Per Ty Ton Senet I Lash Edi Shum
Mire Per Ty Gjuj N’kallash Pse Mbon
Me Pi Ah Mori Dashni

REFRENI DY MANDI

Ah Ku Ku Moj None None None
Mbyti Kjo Dashni Mbyti Kjo Dashni A Edin Ca M'Bone M'Bone M'Bone
Mos Mem pa Asnji As Shokt E Mi.
Ah Ku Ku Moj None None None
Mbyti Kjo Dashni Mbyti Kjo Dashni
A Edin Ca M'Bone M'Bone M'Bone
Mos Mem pa Asnji As Shokt E Mi

MANDY

Dhe Njidind Tjera Ne Krah Mei Pas Asnjonen
Nuk E Kisha Dasht Mo Shum Se Ty
Mo Shum Se Ty Se Per Ty Ton Senet I Lash Edi Shum Mire Per Ty gjuj N’kallash Pse Mbon me Pi Ah Mori Dashni

DËRGOI:
INFO
Një klip mund të mos jetë hit, por një hit duhet të ketë një klip. Është ky një ligj i pashkruar në showbizin tonë, ndaj ky projekt u paraqit tek audienca e gjerë në spektrin vizual me një videoklip muzikor, produksionin e të cilit e përgatiti MAX Production. Videoklipi u publikua më 18 Korrik 2021. Autorë të muzikës janë Alandy, Edlir Begolli, Skerdi & Princ1, për fjalët e këngës u kujdes Princ1, ndërsa okestracioni dhe produksioni në studio u realizua nga Alandy.
Rryma muzikore:
Hip-Hop
Renditja:
Top 200