TEKSTESHQIP

Meda
Fehmi Lladrovci
Lyrics

Mbrez Pas Mbrezi Trima
Oh Ka Rrit Drenica
Oh Ka Rrit Azema Rriti Shotë Galica
Dashni E Dy Zemrat
Pushken E Bon Flak
Fehmi Edhe Gjeva Nuk Ka Lind Me U Plak

Ref :

Buzqeshja E Tij Në Sy Na Ka Mbet
Kur U Rrita Kosovë A Dot Kishe Vdek
Flet Fehmi Lladrovci Tumben Ato Male
Oh Kisha Me Vdek Me Deshiren Mat Madhe

Humbjen Ndash Armiku Tash E Ka Qare
Edhe Pse Ështe Lufta E Para Me Pare
Se Nuk Don Shqiptarë Rrobnin E Veta
Pse Perneliria Ështe Ma Shtrejt Se Jeta

Ref :

Buqeshja E Tij Në Sy Na Ka Mbet
Kur U Rrita Kosovë A Dot Kishe Vdek
Flet Fehmi Lladrovci Tumben Ato Male
Oh Kisha Me Vdek Me Deshiren Mat Madhe

DËRGOI:
INFO
Krijimi muzikor vjen para shikuesve i punuar mjaft këndshëm edhe me një videoklip, i cili u punua nga Imagine Films. Ky videoklip u publikua me datë 27 Nëntor 2023. Muzikën dhe tekstin e mori përsipër Gold AG, teksa këngën e orkestroi Hysni Klinaku.