TEKSTESHQIP

Mentor Kurtishi
Takimi I Pa Pritur (2006)

INFO
Në këtë projekt diskografik, pubklimi i të cilit u bë në vitin 2006, gjejmë në total 8 këngë të ndryshme. Publikimi dhe lansimi i albumit u realizuan nga Albanota, Emra, Jehona dhe Dukagjini.
Image 100460
Image 118765
  Produksionet muzikore:
Përgatitën: