TEKSTESHQIP

Mevlani
Ledjana
Lyrics

×2
E bukur dhe magjike
Kete valsin nuk e prite
Me vjen si rreze drite
ne syte e mi

[REF. ×2:]
Lediana e bukur
Sikur zana
Shikimin edhe zemren
Tek ty e ndala

×2
Syte e tua flasin
Gjuhen qe do zemra
Trendafil te fali
Shpirtin edhe ndjenjat

[REF. ×2:]
Lediana e bukur
Sikur zana
Shikimin edhe zemren
Tek ti e ndala