TEKSTESHQIP

Mevli
Çike
Lyrics
(Feat. Albulena Ukaj)

ALBULENA UKAJ

Lejlelejle Lejlejlejle
Lejlejlejle. Eeee

MEVLAN SHABA

E Kujna Je Oj Cike Oj Cike
Oj Cike Zemren Tem Ma
Fike Ma Fike Ma Fike
. E Kujna Je Oj Cike Oj
Cike Oj Cike Kom Met
Mar Per Shpije Per shpije
Per Shpije

TEKSTI ALBULENA UKAJ
FT MEVLAN SHABA

Ma Thuj Emrin Si E Ki Syn I
Bukur Rrush I Zi Ama Doren
Ama Pak Se Po Djegem Flak
Shpirti Jem T'ka Ne Dore Pa
Fjale Se Me Ty Ka Ron Ne
Sevda Dhe Nje Jet Me Ty E
Du Ti Ke Le Per Mu

Mezi Te Pres Met Pa Met Pa
Ti Tregoj Une Babe E None
Zemra Jeme Per Ty Qan
. Ohooooo

REFRENI MEVLAN SHABA

E Kujna Je Oj Cike Oj Cike
Oj Cike Zemren Tem Ma
Fike Ma Fike Ma Fike.
E Kujna Je Oj Cike Oj Cike
Oj Cike Kom Met Mar Per
Shpije Per Shpije Per Shpije

TEKSTI DY ALBULENA UKAJ
FT MEVLAN SHABA

Mezi Pres Met Mar Met Mar
Ti Tregoj Une Babe E None
Zemra Jeme Per Ty Qan
Ohooooo

REFRENI DY MEVLAN SHABA

E Kujna Je Oj Cike Oj Cike
Oj Cike Zemren Tem Ma Fike
Ma Fike Ma Fike. E Kujna Je
Oj Cike Oj Cike Oj Cike Kom
Met Mar Per Shpije Per Shpije
Per Shpije

DËRGOI: