TEKSTESHQIP

Neki Emra & Leonora Jakupi
Çift Ty Dua Të Kem
Lyrics

Neki Emra:
Nga ai moment kur ateruam,
Endrrat e mia ne ata syt e tu
Rrahjet e zemres u shpejtuan
Ti je ajo qe e du

Leonora Jakupi:
Ti mu m'pushtove pa then asnje send
E qe nga dje nuk me ze vendi vend
Nga cili do Shqiptari,
Nga fundi te i pari
Ti je i vetmi qe me flet

Neki Emra / Leonora Jakupi REF:
Papritmas dje pas dite bosa,
T'pash per tparen her
At qast kryt tem un e vendosa,
T'jem me ty perher
Pa pyt as miq as prind e sosa,
Çift ty dua tet kem
Ja single perjet do t'jem

Neki Emra:
Femrat e tjera i shijova
Asnjera zemren nuk ma ka pushtu
E ty pa prek te dashurova
Si t'ishe lindur per mu

Leonora Jakupi:
Ti me pushtove mua jo me fjal
E ne mes rreshtave ashtu ngadal
Veten e deshifrove,
Sekretin e zbulove
Ty zoti per mu t'ka fal

Neki Emra / Leonora Jakupi REF:
Papritmas dje pas dite bosa,
T'pash per tparen her
At qast kryt tem un e vendosa,
T'jem me ty perher
Pa pyt as miq as prind e sosa,
Çift ty dua tet kem
Ja single perjet do t'jem

Neki Emra / Leonora Jakupi:
Se rruget tona do bashkohen,
Ashtu siq duket qenka shkru
Dhe fatet do na gershetohen,
At dakik kur jemi taku

Neki Emra / Leonora Jakupi REF 2x:
Papritmas dje pas dite bosa,
T'pash per tparen her
At qast kryt tem un e vendosa,
T'jem me ty perher
Pa pyt as miq as prind e sosa,
Çift ty dua tet kem
Ja single perjet do t'jem