TEKSTESHQIP

Petrit Çarkaxhiu
Dul Behari
Lyrics

Dul behari ni kangës ia mora
Tanë Kosovës ni selam ia çova
N’ato bjeshkë o mor’ zemrën e treta
Bukuri si ty kërka nuk gjeta
Amanet o mor’ prej lotëve t’mallit
Me dashtë tonin si dy sytë e ballit

Gzohu Shipni
Zemrën ta dham ty
K’no me çifteli
Se behari sot ka çelë per ty

N’ujë t’Valbonës shpirtin e flladita
Fryu ni erë e kangës prap ia nisa
Gurë ëm gurë o mija vjet i preka
Nji za zane prej tyne e njeva:
“Amanet o mor’ prej lotëve t’mallit
Me dashtë tonin si dy sytë e ballit”

Gzohu Shipni
Zemrën ta dham ty
Kno me çifteli
Se behari sot ka çelë për ty
INFO
Ky produkt muzikor është paraqitur tek audienca e gjerë i punuar me shije edhe me anë të një videoklipi muzikor, produksionin e të cilit e punoi Sezer Salihi. Ky videoklip u publikua më 9 Korrik 2020. Komponimi dhe teksti është përshtatur nga vetë artisti.