TEKSTESHQIP

Skerdi & Tuna
A Je?
Lyrics

Ti mdon edhe pse se pranon
Edhe pse n'mu menon slen krenaria

Thuma,thuma se sa më do
Thuma se jo nuk shkon
Inati dhe dashnia

Ty tkom nvena tkom dasht e t'du
Me ndjenja se sa do që du mu largu
Prap un kthena

A je tu dek tu dek a je
Tu dek me mprek a je
Tu dek me mprek a je a je

2x

Bone ma shpejt ti se vjen tjetri
Nvend tond don,don
Bone me qef ti se vejn tjetri
Nvend tond don,don

Bela Bela Bela Bela
Mosem ik esidorela
Kur kalon si mbas arela
Hajde ikim në Marvela

Ty tkom nvena tkom dasht e t'du
Me ndenja se sa do që du mu largu
Prap un kthena

A je tu dek tu dek a je
Tu dekme mprek a je
Tu dek me mprek a je a je
2x

Bone ma shpejt ti se vjen tjetri
Nvend tond don,don
Bone me qef ti se vejn tjetri
Nvend tond don,don

A je tu dek tu dek a je
Tu dek me mprek a je
Tu dek me mprek a je a je
2x

DËRGOI: