A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

RENDITJA ZYRTARE:
12 Shkurt 2018 - 18 Shkurt 2018

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 12 Shkurt 2018 - 18 Shkurt 2018 dhe në vendin e parë ngjitet 5 pozicione kënga “Trendafil” nga Dhurata Dora. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “I Vogel” - Ledri Vula (Pozicioni 5), “Primadonna” - Ardian Bujupi (Pozicioni 6), “Ku Gabuam” - Greta Koçi (Pozicioni 23), “S'Ta Fal” - Adelina Berisha (Pozicioni 28). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “100 T'Mira” - 2Ton (+161 pozicione), “Ti Shqipëri Më Jep Nder” - Elvana Gjata (+82 pozicione), “Njesoj” - Elvana Gjata (+76 pozicione), “Festojme” - Elvana Gjata (+65 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2018
teksteshqip.com © 2007 - 2018