Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
2 Korrik 2023 - 8 Korrik 2023

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 2 Korrik 2023 - 8 Korrik 2023 dhe në vendin e parë rigjejmë kryesuesen e javës që shkoi “Ma More” nga Ervin Bushati, Sant & Marly. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Kallma” - Noizy (Pozicioni 2), “Kalle” - Tayna (Pozicioni 3), “Dasma” - Dafina Zeqiri (Pozicioni 5), “Hol Mir Deine Cousine” - Zuna (Pozicioni 31). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “High 2” - Babastars (+101 pozicione), “TT” - Loris Alboz (+94 pozicione), “44 Casino” - Cllevio Serbiano (+91 pozicione), “A Te Kujtohet” - Noizy (+88 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2023