Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
10 Shtator 2023 - 16 Shtator 2023

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 10 Shtator 2023 - 16 Shtator 2023 dhe në vendin e parë rigjejmë kryesuesen e javës që shkoi “Zeshkane Bjondina” nga Enzino. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Shoqe” - Durim Malaj (Pozicioni 4), “Xhane Xhane” - Dafina Zeqiri (Pozicioni 6), “Hala” - Getinjo (Pozicioni 13), “Vetem Nje Lule” - Bleranda Çitaku (Pozicioni 46). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Bën Mirë” - Adem Ramadani (+134 pozicione), “Policia” - Bardhi, Dardan & Il Ghost (+121 pozicione), “Një Pikë Ujë” - Ademi & Nisreti (+111 pozicione), “Salatullah” - Ademi & Dani (+101 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2023