TEKSTESHQIP

Tuna
Bileta
Lyrics

Sonte nga banesa jote shkoj
Zbathur jam që fqinjët mos t'i zgjoj
Dhe në ulësen para një taksist
Më shpëtoi një fjalë, fjalë e pistë

Dashuria ka ca muaj ngecë
Taksimetri sonte le të ecë
S'është hera e fundit e as e parë
Që nëpërkëmbem sikur leckë

Ti je vrasës e unë një e gjorë
Vetëm Zotin e pata dëshmitar

Rezervo, rezervo në harresë një dhomë
Rezervo nëse do, se kjo dashuria jonë
Për ditë të lumtura, vulën e zezë e ka
Rezervo tek hakmarrja dhomë,
Rezervo nëse do, nëpër t'kuqe ti kalo
Për ditë të lumtura, dije më bileta s'ka

Ështe i hapur ndonjë stacion, që punon 24 orë
Sporteli i fatit, ju lutem ndjesë
Më jepni pak, pakëz shpresë

Ka bileta për mëkatarë
Ka bileta edhe për tradhtarë
Bileta të fatit s`ka veç për ata
Që dashuruan si të marrë

Kur tek arka e jetës, parkon
Çast i lumtur, ti pyet sa kushton

Rezervo, rezervo në harresë një dhomë
Rezervo nëse do, se kjo dashuria jonë
Për ditë të lumtura, vulën e zezë e ka
Rezervo tek hakmarrja dhomë,
Rezervo nëse do, nëpër t'kuqe ti kalo
Për ditë të lumtura, dije më bileta s'ka
Më bileta s'ka, më bileta s'ka
Nananaa nananaa nanana
Oohoho nanana nananaa

Më bileta s'ka, më bileta s'ka
Rezervo, rezervo në harresë një dhomë
Rezervo, rezervo në harresë një dhomë

Rezervo, rezervo
Për ditë të lumtura
Vulën e zezë e ka
Tek hakmarrja dhomë
Rezervo, nëse do
Nëpër t'kuqe ti kalo
Për ditë të lumtura
Dije më bileta s'ka

DËRGOI: