TEKSTESHQIP

Vjollca Haxhiu
Dashnia E Re
Lyrics

Vers 1
Me dashninë e re qysh po kalon
A e don më shumë a e xhelozon?
T’kalumen me mu a ja ke tregu?
Sa m’ke dasht e për mu qysh je tranu

T’kalumen me mu a ja ke tregu?
Sa m’ke dasht e për mu qysh je tranu

Ref:
O bo bo çka po shoh
E ku i ke sytë a dilet me to?
O bo bo çka po shoh me sy
Qysh e meritove, vendin e ki

Vers2
A je i mirë si n’fillim me mu?
A t’ka tregu për dashnortë e saj?
A po shitet engjëll sikur nuk ka faj?

A t’ka tregu për dashnortë e saj?
A po shitet engjëll sikur nuk ka faj?

Ref:
O bo bo çka po shoh
E ku i ke sytë a dilet me to?
O bo bo çka po shoh me sy
Qysh e meritove, vendin e ki
INFO
Ky produkt muzikor erdhi i finalizuar tek ne i ilustruar me profesionalizëm edhe me videoklip, produksionin e të cilit e krijoi MAX Production. Ky videoklip u publikua më 24 Mars 2021. Melodia dhe okestracioni është përshtatur nga Nexhat Mujovi (Wirusi), teksa autorë të tekstit janë Avni Qahili & Ghulo.