TEKSTESHQIP

Ylli Baka
Sytë E Mi
Lyrics
(Feat. Marko & Toni Baka)

Më fryu era te balli
më pyeste çfarë thoshte malli
Për një vajzë, që dua shumë
Për dy sy që shoh ne gjumë
Ah për nje vajzë, që dua shumë
Për dy sy që shoh në gjume

REF.2×:
Sytë e mi, dy vatra zjarri
cila vajzë i puth së pari
Cila vajzë i merr me vete
i bën fusha, i bën dete

Për një ëndërr që kam parë
Te dy mbi kuaj të bardhë
Kuaj qenë, a trena qenë
Ecnin përmbi Tepelenë
Kuaj qenë, a trena qenë
Ecnin përmbi Tepelenë

Më fryu era te balli
më pyeste se çfarë thoshte malli
Për nje vajzë, që dua shumë
Për dy sy që shoh në gjumë
Ah për nje vajze, që dua shume
Për dy sy që shoh në gjumë

REF.2×:
Sytë e mi, dy vatra zjarri
cila vajzë i puth së pari
Cila vajzë i merr me vete
i bën fusha, i bën dete

Për një ëndërr që kam parë
Të dy mbi kuaj te bardhë
Kuaj qenë, a trena qenë
Ecnin përmbi Tepelenë
Kuaj qenë, a trena qenë
Ecnin përmbi Tepelenë

REF.3×:
Sytë e mi, dy vatra zjarri
Cila vajzë i puth së pari
Cila vajzë i merr me vete
i bën fusha, i bën dete

REF.3×:
Sytë e mi, dy vatra zjarri
Cila vajzë i puth së pari
Cila vajzë i merr me vete
i bën fusha, i bën dete

DËRGOI:
INFO
Shumë po e prisnin dhe më në fund pritja mbaroi, sepse krijimi muzikor prezantohet para një audience më të gjerë i realizuar mjaft këndshëm edhe me klip muzikor, i cili u publikua me datë 4 Gusht 2023. Muzikën e këngës e kompozoi Bekator Llaci, tekstin e punoi Ilirjan Zhupa, ndërsa okestracionin e shkroi Mario Bregu.
Renditja:
Top 200