TEKSTESHQIP

Yllka Kuqi
Ofendimi
Lyrics

Ti ishe dashuri e pare mik i keq e tradhetar askush nuk te gjykoj,ti dashurine e pate n gjak vetem mua m` dhe aq pak, askush nuk te denoj
E hena e mallkuar pik e fundit,fjale e rende si plumb i rande ,e gishtat e nje dore i numrova ditet e lumtura.

(ref):
Pa trokitje hyn sundo por mos kafsho se nje vashe zemra do ti thehet
Pa trokitje hyn por lus mos ofendo se po dhemb sa do nuk verehet

Pa trokitje hyn sundo por mos kafsho se nje vashe zemra do ti thehet.
Pa trokitje hyn por lus mos ofendo,se po m`vret zemra e nje vashe po pelset.

Ti ishe dashuri e pare mik i keq e tradhetar , askush nuk te gjykoj,ti dashurine e pate n`gjak vetem mua m` dhe aq pak askush nuk te denoj.
E hena e mallkkuar pike e fundit fjale e rende si plumb i rande,e gishtat e nje dore i numrova ditet e lumtura.

(ref):
Pa trokitje hyn sundo por mos kafsho se nje vashe zemra do ti thehet.
Pa trokitje hyn por lus mos ofendo,se po dhemb sado nuk verehet

Pa trokitje hyn sundo por mos kafsho se nje vashe zemra do ti thehet.
Pa trokitje hyn por lus mos ofendo,se po m`vret zemra e nje vashe po pelset.

Pa trokitje hyn por mos kafsho
Pa trokitje hyn mos ofendooooo

Zemra e nje vashe po pelset
Zemra e nje vashe po pelset po pelset po pelset
Po pelseet
Zemra e nje vashe po pelset....

DËRGOI: