TEKSTESHQIP

Ardit Gjebrea
Bota Ime
Lyrics

[Intro Backing Vocals]
Ti botën time nuk e njeh
Në veten tënde errësirë ti fsheh
S'të vret më fjala dhe e vërteta
Errësire ti je errësirë
Nuk ke më ndjenja

S'mund te jem unë ky
S'mund te jem triumf per ty
Përtej ti vetes tende nuk shikon
Unë jetoj me ty
Me një jete qe kurrë s'me dhe
Tani me tremb dhe ti qe ekziston

Heshtur neper nate
Te vërtetat, te fshehtat ne i ndamë
Dhe ne sy lexonim fjale qe nuk i thamë
Asgjë nuk do kuptosh
Si fantazmë me natën do te shkosh
Hija jote neper këmbë te ngatërron

[Chorus x2]
Ti botën time nuk e njeh
Në veten tënde errësirë ti fsheh
S'të vret më fjala dhe e vërteta
Errësire ti je errësirë
Nuk ke më ndjenja

Ti botën time nuk e njeh
Në veten tënde errësirë ti fsheh
S'të vret më fjala dhe e vërteta
Errësire ti je errësirë
Nuk ke më ndjenja

S'mund të jem tek ty
Nuk më sheh dot më në sy
Me ty filloi gjithçka me ty mbaroi
E vërtete nuk je
Veten tënde ti e fsheh
Në puthje gënjeshtare që s'jetojnë

Heshtur neper nate
Te vërtetat, te fshehtat ne i ndamë
Dhe ne sy lexonim fjale qe nuk i thamë
Asgjë nuk do kuptosh
Si fantazmë me natën do te shkosh
Hija jote neper këmbe te ngatërron

[Chorus x2]
Ti botën time nuk e njeh
Në veten tënde errësirë ti fsheh
S'të vret më fjala dhe e vërteta
Errësire ti je errësirë
Nuk ke më ndjenja

Ti botën time nuk e njeh
Në veten tënde errësirë ti fsheh
S'të vret më fjala dhe e vërteta
Errësire ti je errësirë
Nuk ke më ndjenja

[Outro Backing Vocals]
Ti botën time nuk e njeh
Në veten tënde errësirë ti fsheh
S'të vret më fjala dhe e vërteta
Errësire ti je errësirë
Nuk ke më ndjenja

DËRGOI: