TEKSTESHQIP

Endri & Stefi
Flak O Flak
Lyrics
(Feat. Land Korçari)

Sot do ri në një banak
Natën do ta zë në lak
Pak për tu harruar
Pak për t'a shijuar
Sot as shiu nu më lag
Një doĺli vetëm për ty
Le ta pim sy më sy
Rreziu mbi mua
Të më ikesh s'dua
Kam një jet e nuk kam dy

Flak o flak kështu e dua
Flak o flak më pëlqen mua
Kamarier edhe një tjetër
Se më vlon gjaku
Si Ven e vjetër
(Sot)

Një xhaket e një kitarr
Dashuroj si një i marr
Esht diku e shkruar
Fati s'do kërkuar
Le të dalë ku të dal
INFO
Për të dhuruar akoma më shumë emocione, ky produkt muzikor përcillet para një audience më të gjerë i plotësuar me vlera artistike me një videoklip, për të cilin u përkujdes Ar Visual. Videoklipi u publikua më 22 Nëntor 2023. Melodinë dhe okestracionin e realizoi Adrian Hila, teksa kënga ka punuar si tekstshkrues Rozana Radi.