TEKSTESHQIP

Kosovas Philanthropists
Hand To Hand
Lyrics

Kenga humanitare "Hand to Hand" do te jete hymn i kampit veror per femije jetim, me nevoja te vecanta dhe ne kushte te veshtira ekonomike te te gjitha komuniteteve ne Kosove.

Pjesmarres: Eliza Hoxha, Roderika Ukelli, Alma Bektashi, Genta Ismajli. Dafina Zeqiri, Naim Bunjaku-Xuxi, Berat Miftari, Aferdita Paqarada, Arba Abrashi, Luisa Boshnjaku, Lyra Zajmi, Alba Morina, Donika Hyseni, Shkumbin Tafilaj, Elta Mehmeti, Nart Mehmeti dhe Xixellonjat.

Video e punuar nga produksioni ne Kosove: Vegim Hashimi, Kushtrim Kadriu, Arion Rizaj dhe postprodukcioni ne New York, nen udheheqjen e Hana Shehu-t.
INFO
Nuk mund të ishte ndryshe, ndaj materiali muzikor paraqitet tek artdhashësit i plotësuar në sferën vizuale me një videoklip, i cili u publikua më 4 Korrik 2014. Komponues i muzikës dhe producent i këngës rezulton të jetë Florent Boshnjaku, teksa kënga vjen me vargje nga Eliza Hoxha & Ilirjana Rizaj.
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200