TEKSTESHQIP

Mimoza Shkodra
I Pabesë
Lyrics

Ku mete mete
ndenja me e keqe
bone do faje i pabese je
Ku mete mete
ndenja me e keqe
bone do faje i pabese je

A e din se
dhe me te pa
nuk te njoh
Si e hupe
vajzen qe ty te do
nuk po muj mo
aa sa keq me ke bo
çka ndertum bashke
e ke shkel me komb

Ani de ani pa ty
ani de anii
ani de ani hiqmu se nuk ta fali

Ref:
Ku mete mete
ndenja me e keqe
bone do faje i pabese je
Ku mete mete
ndenja me e keqe
bone do faje i pabese je

Jam merzit
une pa ty
jam merzit
ti gjun me
thike ne shpirt
e une me trendafil

Jam merzit
une pa ty
jam merzit
ne goje jo
mos em flit
kurr mos em flit

Ani de ani pa ty
ani de anii
ani de ani hiqmu se nuk ta fali

Ref:
Ku mete mete
ndenja me e keqe
bone do faje i pabese je
Ku mete mete
ndenja me e keqe
bone do faje i pabese je

DËRGOI:
INFO
Për të shtuar dozën artistike, produkti muzikor është finalizuar këndshëm edhe me anë të një videoklipi, të cilin e punoi MagicPro. Ky videoklip u publikua me datë 12 Shkurt 2023. Për muzikën dhe për tekstin u përkujdes Petro Xhori, teksa autor i orkestrimit është Xhumill (Xhulio Milloshi).
Renditja:
Top 200