TEKSTESHQIP

Semi Jaupaj
Lova
Lyrics

PANDA
A je gati? Kallxom për mu ça bon
Sa [?], as vet' s'e di [?]
Du me t'pa ty, eh, eh, eh

[REF.:]
Se ti je my lova, lova
Po rri t'u t'prit, një zile boma, boma
Po du veç ty me kon my lova, lova
Pa t'pa njëher' nuk ëm shkon java, java
Veç i jemi je

Kush ta ka prish qejfin? Un' për ty jom terapi
A je t'u menu njësoj ça po menoj? Umm-mm, telepati
Po don m'u shkri, po t'a shoh n'sy, oh, darling
Po vjen era dashni
Një zemër e ki, me bon me thy, s'ta fali
Dije kam me ta lon pik'

Mos e le për nesër, yeah-yeah-yeah
A [?]
Nuk je gati t'a japi besen, ja-ja-jah
E di që për ty nuk ka tjetër
As për mu nuk ka tjetër

[REF.:]
Sе ti je my lova, lova
Po rri tu t'prit
Një zile boma, boma
Po du veç ty mе kon my lova, lova
Pa t'pa njëher' nuk ëm shkon java, java
Veç i jemi je

Po dallon, shum' i veçant' o baby
Po dallon, ama mos t'rritet menja (Hah)
Shko ka t'dush e lyp ça t'dush
Po s'munesh me gjet si un' (Oh no)
S'[?]
Uh love me mu e ke [?]
[?] si true love, e ti e din

Mos e le për nesër, yeah-yeah-yeah
A [?]
Nuk je gati t'a japi besen, ja-ja-ja
E di që për ty nuk ka tjetër
As për mu nuk ka tjetër

[REF.:]
Se ti je my lova, lova
Po rri tu t'prit
Një zile boma, boma
Po du veç ty me kon my lova, lova
Pa t'pa njëher' nuk ëm shkon java, java
Veç i jemi je

DËRGOI:
INFO
U mendua edhe për adhuruesit e klipeve, prandaj krijimi muzikor është përcjellë online i përpunuar mjaft mirë edhe me videoklip muzikor, video produksioni i të cilit u punua nga Imagine Films. Videoklipi u publikua me datë 16 Qershor 2023. Kompozimi dhe teksti është përshtatur nga Tonic & Denk, autorë të orkestrimit janë DjR & Dj Bannzz, ndërsa produksioni audio janë shkruar nga Panda Music.
Renditja:
Top 200