TEKSTESHQIP

Ylli Baka
Vallja E Sheros
Lyrics

A e mban mend Shero moj
Njeri tjetrin shume e donim
Shero moj a e mban mend
Njeri tjetrin shume e donim Shero moj,shero moj

A e mban mend Shero moj
Gjithe bota goje me goje na mbanin moj
A e mban mend
Gjithe bota goje me goje na mbanin moj
Shero moj

Plake moj,shero moj
Ne femijet t'i martojme Shero moj
Plake moj
Dhe se bashku te pleqerojme Shero moj
Plake moj

Shero moj,plake moj
Ne se bashku te pleqerojme Shero moj
Plake moj

DËRGOI:
INFO
Krijimi muzikor u paraqit para një audience më të gjerë i punuar mjaft mirë me një klip muzikor, video produksionin e të cilit e krijoi MAX Production. Videoklipi u publikua më 20 Shkurt 2023. Produksionin audio e prodhoi Klodian Qafoku.
Renditja:
Top 200