TEKSTESHQIP

Elvana Gjata & Dhurata Dora
Rrotullo
Lyrics

Dhurata:
Qa bone shpirt? Jam lover
T'marr si vala, biri tupanat
Nisja, woah
Rrim dej n'sabah
Todo o nada
Kush? Kush? Dora, Elvana

Elvana:
Alo, kush m'thirri?
Dora Latino pe du, hey Siri
Syt e tu po folin mas miri
Kur e silli edhe menen po ta silli
Për mu des, Harakiri

Andale, andale
Kce me mu sot pa ndale pa ndale
Hajde bojna skandale, skandale
Mos e bo shumë t'madhe
Lej le t'folin, mos t'nalen

Refreni:
Nisja, woah
Rrotullo, rrotullo
Rrotullo, rrotullo
Nisja, woah
Rrotullo, rrotullo
Rrotullo, rrotullo
Nisja, woah
Rrotullo, rrotullo
Rrotullo, rrotullo
Nisja, woah
Rrotullo, rrotullo
Rrotullo, rrotullo

Dhurata:
Ah
Ay papi qe ku jam erdha
Ti pa mu s'je rehat si me ra n'therra

Elvana:
Lujma ti nxirri xhokerat
Un e luj, un e luj ami manera
Hasta la vista, bllok e ki n'insta
Ti po lakmon edhe pi lepin gishtat
Plot shije lista, secila me e mire
Go bestie

I know it, I'm sexy and I know it
Kom le qeshtu po folin
Ti e di pa mu je nada
T'marr si lava eh
Andale, andale, ay, andale, andale ay
Kce me mu pa ndale

Refreni:
Nisja, woah
Rrotullo, rrotullo
Rrotullo, rrotullo
Nisja, woah
Rrotullo, rrotullo
Rrotullo, rrotullo
Nisja, woah
Rrotullo, rrotullo
Rrotullo, rrotullo
Nisja, woah
Rrotullo, rrotullo
Rrotullo, rrotullo
INFO
Dilemës klip po, apo klip jo, i është dhënë një përgjigje, pasi produkti muzikor lansohet online i ilustruar në aspektin vizual me një videoklip, produksionin e të cilit e punoi Bogdan Paun. Ky videoklip u publikua me datë 20 Prill 2023. Për komponimin dhe për fjalët e këngës u kujdesën Tonic, Denk, Elvana Gjata & Dhurata Dora, për këngën kanë punuar bashkarisht si orkestrues Tonic & Dj Bannzz, ndërsa produksionin në studio e përgatitën Panda Music.
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200