Thënie Për Ndarje

Thënie Për Ndarje

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Vjen një moment kur ata që jetojnë së bashku prej shumë vjetësh, kërkojnë shkas për t’u zënë e për t’u shqetësuar me gjërat më të vogla, sepse kështu futin intimitetin dhe interesin në diçka që ka vdekur përfundimisht.
  Federico Garcia Lorca aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Çdo njeri që kalon për jetën tonë është unik. Merr me vete pak nga ne e lë pak nga vetja e vet. Ka nga ata që marrin shumë, por nuk ka asnjë që nuk lë asgjë.
  Jorge Luis Borges aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Përshëndetja është mohim i ndarjes, është të thuash: "sot po luajmë ndarjesh por nesër do të rishihemi".
  Jorge Luis Borges aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Martesë e nxituar, pendim i gjatë.
  Autor I Panjohur aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Universi ka kuptim vetëm kur kemi dikë me të cilin të ndajmë emocionet.
  Paulo Coelho aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Është më e dhimbshme të ndahesh nga ai që njeh nga më pak kohë.
  Oscar Wilde aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Lumturia është diçka që shumëfishohet kur ndahet.
  Paulo Coelho aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ndarja është një dhimbje kaq e ëmbël saqë do të të thoja natën e mirë deri në mëngjes.
  William Shakespeare aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Të gjithë ata që e arrijnë lumturinë, duhet ta ndajnë. Lumturia ka lindur binjake.
  Xhorxh Gordon Bajroni aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Asnjë femër nuk lihet pa arsye. Kjo aksiomë është e shkruar në zemrën e çdo femre. Ja, nga buron gjithë ai tërbim i femrave të lëna.
  Honore de Balzak aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Martesa pa dashuri ka vetëm një fund, dashuri pa martesë.
  Autor I Panjohur aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  As metafizika më e sofistikuar nuk e justifikon njeriun që ka copëtuar zemrën që e dashuronte.
  Benjamin Constant aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Dëshira jonë përçmon e braktis atë që kemi, për t’u turrur pas atyre që s’kemi.
  Michel de Montaigne aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Mos u dëshpëro ngaqë të ka lënë gruaja. Do të gjesh një tjetër e do të të lërë edhe ajo.
  Charles Bukowski aforizma
 • 2021-11-13 09:11:45
  Pse je i ftohtë? Ehh dashuria më beri të tillë!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2021-11-17 20:52:42
  Dy gjëra më të vështira për tu thënë në jetë: Përshëndetje për herë të parë dhë lamtumirë për herë të fundit!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2021-11-20 20:32:07
  Ata që kanë lënë gjurm në zemrat tona, ne kurrë nuk mund ti harrojmë!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2021-11-19 11:18:13
  Vjen një moment kur ata që jetojnë së bashku prej vitesh, kërkojnë shkas për t'u zënë e për t'u shqetësuar me gjërat më të vogla, sepse kështu futin intimitetin dhe interesin në diçka që ka vdekur përfundimisht.
  Federico Garcia Lorca aforizma
 • 2021-12-07 08:22:00
  Shumë njerëz mundohemi ti largojmë, por ndonjëherë është shumë e vështirë.
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-01-08 16:01:09
  Kur në zemra shuhet dashuria, ngriten zërat e bërtimat, humbet dëshira për përqafime e takimet bëhen luftëra.
  Benjamin Krasniqi aforizma