TEKSTESHQIP
Mikrofoni I Artë 2006
Çmimi I Parë
Greta Koci "Hajde Thuaji Djalit"

“Çmimi radio Hit +2” – G-Bani Feat. Crazy Girl Me Këngën “të Dua”
Çmimi I Diskografisë Kastro Zizo Dhe Rozana Radi Me Këngën “meni Mosi”
Çmimi E Performancës Kozeta Dhe Mister Elvis Me Këngën “yes Or No”
Çmimi I Internetit Edita Sopiani Me Këngën “me Mua Nuk Ka Lojë”
Orkestrimi Më I Mirë Gjergj Leka Për “një Puthje Si Në Ëndërr” Kënduar Nga Evis Mula
Teksti Më I Mirë Agim Doçi Për “një Puthje Si Në Ëndërr”
Çmimi Tendencë Për Gerta Hetës Me Këngën “kërkomë”
Mikrofoni I Artë 2006 (2006)
  • Mikrofoni I Artë 2006
  • Viti: 2006
  • TV: Vizion+
  • Radio: Radio +2