TEKSTESHQIP
Top Fest 1
Faza e pare e prezantimit te kengeve: Eshte prezantuar nga Evis Mula dhe Arbana Osmani.
Nata Finale e mbajtur më 24.05.2004 është zhvilluar ne Pallatin e Kongreseve: Eshte prezantuar nga Alban Dudushi dhe Arbana Osmani ne backstage ka prezantuar Evis Mula.
Regjia skenike : Aldon Lipe
Regjia televizive dhe drejtues artistik i festivalit: Bojken Lako
Skenografia : Fatmir Minga
Fituesi : Stine ft Abi – Lady lady

Çmimet e tjera në Top Fest 1:

ÇMIMI BEST NEW ARTIST: Indrit Mesiti
ÇMIMI BEST ALTERNATIVE: Heldi Kraja
ÇMIMI BEST HIP HOP: Lrc
ÇMIMI BEST FEMALE: Poni
ÇMIMI BEST POP/ROCK: Asgjë sikur dielli
ÇMIMI BEST INTERPRET: Shpat Kasapi
ÇMIMI BEST SONG: Jorida Zaimaj
Top Fest 1 (Tekste & Video)
Top Fest 1 (2004)
  • Top Fest 1
  • Viti: 2004
  • 24/05/2004 - 24/05/2004
  • Pallati I Kongreseve, Tirane
  • Prezantuesit: Alban Dudushi, Evis Mula & Arbana Osmani
  • TV: Top Channel
  • Radio: Top Albania Radio