TEKSTESHQIP
Festivali i 37-të në RTSH
Çmimi i Parë - Albërie Hadergjonaj "Mirësia dhe e vërteta" src="/img/arkiva/galeri/
Teksti:Arben Duka
Muzika:Luan Zhegu
Festivali i 37-të në RTSH (1998)
  • Festivali i 37-të në RTSH
  • Viti: 1998
  • Array - Array
  • Pallati i Kongreseve
  • Prezantuesit: Gazmend Gjoka, Inis Gjoni, Hygerta Sako & Luigj Gurakuqi Jr.
  • TV: TVSH
  • Radio: Radio Tirana