TEKSTESHQIP
Festivali i 25-të në RTSH
Festivali i 25-të i Këngës në RTSH u zhvillua në Tiranë në fundin e dhjetorit të vitit 1986.

Kënga fituese u shpall “Dy gëzime në një ditë”, muzika David Tukiqi, teksti Gjoke Beci, kenduar nga Nertila Koka.

Cmimi i dyte:
"Emrat flamur", muzika Ferdinand Deda, teksti Gjoke Beci, kenduar nga Irma Libohova.
"Ku vajti valle ai djale", muzika Agim Krajka, teksti Betim Muço, kenduar nga dueti Irma dhe Eranda Libohova.

Cmimi i trete:
"Mengjeset e atdheut", muzika Avni Mula, teksti Hysni Milloshi, kenduar nga Kozma Dushi.
"Mbremja qe mban dashurine time", muzika Ilir Dangellia, teksti Irma Kurti, kenduar nga Ermira Babaliu.
"Nje mengjes", muzika Spartak Tili, teksti Agim Doçi, kenduar nga Parashqevi Simaku.
Cmim inkurajues:
"Mesuesja e fshatit", muzika Osman Mula, teksti Jorgo Papingji, kenduar nga Tonin Tershana
"Ninulle e bardhe", muzika Diana Ziu, teksti Agim Shehu, kenduar nga Liliana Kondakçi.
Festivali i 25-të në RTSH (1986)
  • Festivali i 25-të në RTSH
  • Viti: 1986
  • Array - Array
  • Teatri i Operas dhe Baletit
  • Prezantuesit: Ema Ndoja
  • TV: TVSH
  • Radio: Radio Tirana