TEKSTESHQIP
Netët E Klipit Shqiptar 10
Ky edicion i këtij festivali u mbajt në qershor të vitit 2011 ku konkuruan më se 71 videoklipe nga mbarë trevat shqiptare:Kosova,Shqipëria,Maqedonia etj.Disa nga çmimet qe u ndanë në këtë festival janë:

Çmimi i Parë:

Big Basta "Muzikes time"
Video: Supersonic

Çmimi Deputuesi më i mirë:

Adhurim Deari "Jeta Vazhdon"
Video: Pixels

Çmimi i Publikut:

Stine ft Ingrid Gjoni "Relax
Video: MAX Production

Anëtarët e Jurisë ishin: Julia Iliriani, Gent Koçi, Xhoi Jakaj, Bujar Kapexhiu, Avni Qahili, Silva Baltadori, Ardian Dule, Mimoza Musaraj, Arjan Konomi dhe Kozeta Kurti.
Netët E Klipit Shqiptar 10 (Tekste & Video)
Image 118378
Image 118379
  • Netët E Klipit Shqiptar 10
  • Viti: 2011
  • 18/05/2011 - 29/06/2011
  • City Park, Tirane
  • Prezantuesit: Alert Çeloaliaj & Anisa Mukaj
  • TV: Tvsh
  • Radio: Radio Tirana