TEKSTESHQIP

RTV21 Stars
Vendi Im
Lyrics

(Florim Kelmendi)
Se cdo njeri i lindur ketu
e ka nje yll ne qiell
dhe çdo njeri porsi femi
nje enderr e mban ne gji
prandaj jetoje cdo moment
mos le askush ta shkel
ngriti duart lart ne qiell
dhe thuaj me ze te larte

(Ref: Te gjith kengetaret)
Eshte VENDI IM!
THUAJE!
VENDI IM!

(Valentina Saracini)
Se cdo femi i lindur ketu
e ka nje yll ne qiell

(Naim Krasniqi)
dhe cdo njeri porsi femi
e mban nje enderr ne gji

(Gili)
prandaj jetoje cdo moment
mos e le askush ta shkel

(Edona Llalloshi)
ngriti duat lart ne qiell
dhe thuaj me ze te larte

(Ref: Te gjith kengetaret)
Eshte VENDI IM!
THUAJE!
VENDI IM!

(Rona Nishliu)
Cdo gje qe e kam
Cdo gje do te jap
Cdo gje per vendin tim do bej
qe cdo njeri te jetoj i lire

(Naim Abazi)
Se cdo femi i lindur ketu
e ka nje yll ne qiell

(Vesa Luma)
Te rritet e ne shpirt te mbaj
nje shprese per vend me diell

(Leonora Jakupi)
mos u dorzo me shpirt kendo
tregohu kush je ti

(Negjmi Mehmeti)
dhe thuaje me ze te lart
se ky eshte vendi im

(Machiato Band)
Se cdo femi i lindur ketu
e ka nje yll ne qiell

(Enkela Bisha)
per plot me yje vendi im
S´i don dhe t'ren e sjell
SHIT
(Besnik Caka)
dhe cdo njeri tashme e di
se fjala mori vlere

(Nora Istrefi)
vizion i ri qe rrug hap sot
hap shteg per ardhmeri

(Ref: Te gjith kengetaret)
Eshte VENDI IM!
THUAJE!
VENDI IM!

(Genc Prevlukaj)
je shpresa je dielli
ti je andrra je qielli
je nderi je gezimi
je forca je shqetsimi
vendi im je besimi
e konaku besa gjaku
je fjala e fisit
je tradita e bajrakut

(Adelina Thaci)
(ooooooooooooooooooo)

(Miloti)
je shpresa je dielli
ti dhe andrra edhe qielli
je nderi je gezimi
je forca je shqetsimi
vendi im je besimi
e konaku besa gjaku
je dhe fjala e fisit
je tradita e bajrakut

(Hekuran Krasniqi)
Se cdo femi i lindur ketu
e ka nje yll ne qiell

(Eliza Hoxha)
dhe vendi im ka njerez plot
si zogj shperndar ne bote

(Elida Kryeziu)
hajde dhe nisu Mos nguro
kthehu te trego

(Shkumbim Kryeziu)
dhe thuaje me ze te lart
se ky eshte vendi im.

(Ref: Te gjith kengetaret)
Eshte VENDI IM!
THUAJE!
VENDI IM!

(Jehona Sopi)
Cdo gje qe kam cdo gje do t´jap
Cdo gje per vendin tim do bej
qe cdo njeri t´jetoj i lire

(Ref: Te gjith kengetaret)
Eshte VENDI IM!
THUAJE!
VENDI IM!

(Genta Ismajli)
Cdo gje qe kam cdo gje do t´jap
Cdo gje per vendin tim do bej
qe cdo njeri t´jetoj i lire

(Ref: Te gjith kengetaret)
Eshte VENDI IM!
THUAJE!
VENDI IM!

(Edi Krasniqi)
Cdo gje qe kam cdo gje do t´jap
Cdo gje per vendin tim do bej
qe cdo njeri t´jetoj i lire!!

DËRGOI: