TEKSTESHQIP
RENDITJA ZYRTARE

25 Mars 2024 - 31 Mars 2024

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 25 Mars 2024 - 31 Mars 2024 dhe në vendin e parë gjejmë një hyrje të re, e cila katapultohet kështu direkt e në krye të renditjes. Bëhet fjalë për këngën “Edhe Sa Lot” nga Dj A-Boom & Rina. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Edhe Sa Lot” - Dj A-Boom & Rina (Pozicioni 1), “Lotët” - Xhensila (Pozicioni 4), “Thuj” - Geasy & Ledri (Pozicioni 8), “Epopeja E Dukagjinit” - Gold AG (Pozicioni 33). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “M'ke Mbyt” - Bujar Mustafa (+147 pozicione), “Kush Don Le T'feston” - Teuta Selimi (+123 pozicione), “Udhet E Mija” - Ilir Shaqiri (+114 pozicione), “Le Te Thojn Pijanec” - Fatmir Shahini (+84 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2024

Top 100 25 Mars 2024 - 31 Mars 2024