RENDITJA ZYRTARE:
6 Maj 2019 - 12 Maj 2019

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 6 Maj 2019 - 12 Maj 2019 dhe në vendin e parë rigjejmë kryesuesen e javës që shkoi “Zemër” nga Dhurata Dora. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Kodak” - Stealth (Pozicioni 3), “Për Ty Nexhmije” - Shyhrete Behluli & Learta Jakupi (Pozicioni 6), “Jo” - Niil-B (Pozicioni 9), “Dashuri” - Estto (Pozicioni 18). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Qabe Moj E Bukur Je” - Adem Ramadani (+103 pozicione), “Ti” - Kida (+78 pozicione), “Yalla” - Young Zerka (+68 pozicione), “My Shqipez (Hellbanianz)” - Vinz (+64 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2019